Våra Premiumtjänster

Vårt mål är att uppmuntra och stötta ambitiösa och framgångsrika personer inom idrott och näringsliv på deras resa till nästa nivå.

Om du vill samla mod, stärka din uthållighet och boosta ditt eget och andras liv, då kan vi hjälpa till!

Agentur

Vi är agenter för professionella människor inom idrott och näringsliv. Vår främsta uppgift är att ge dem optimala förutsättningar att lyckas i sin nästa tävling eller nuvarande befattning.

Idrott

Vi hjälper våra idrottare att hitta rätt samarbetspartners, utveckla deras varumärke och optimera det ekonomiska utfallet. Med vår unika närhet till näringslivet kan vi skapa nya samarbetsformer som ökar värdet för alla.

Näringsliv

Vi stöttar våra klienter genom att utveckla deras styrkor, ge enkla effektiva råd som ökar produktiviteten och välbefinnandet samt tillhandahåller premiumtjänster för att utveckla deras organisation. Läs mer om våra premiumtjänster nedan


Utbildning

Vill du lära dig beteenden som driver din effektivitet och produktivitet?

Baserat på forskning vid Stanford University har vi utvecklat tre kraftfulla beteendefokuserade ledarskapsprogram som tränar vardagshjälten i dig och gör utövandet lika naturligt som att andas:

  • Compassionate Leadership
  • Heroic Leadership
  • Instinctual Leadership

Varje program genomförs med ett personligt fokus och skräddarsytt innehåll för att möta behoven hos individen eller gruppen.

Jag vill veta mer…

Upplevelser

Söker du efter möjligheter för dig eller ditt team att komma ut från kontoret, odla relationer och njuta av nya upplevelser?

Vi har en varierad lista av events, livsstilsprojekt och resor som noggrant bearbetats för att förgylla dina sinnen, stärka din fysik och utmana ditt tänkande

Vill du göra något kreativt för ditt team eller dina kunder och använda någon av våra världsstjärnor inom idrotten?

Från intima möten i centrala Falun till äventyr på den Afrikanska savannen, vi har alltid något på gång.

Kontakta oss för att ta reda på var vi kommer att vara nästa gång eller föreslå en upplevelse!

Alla idéer välkomna och himlen är gränsen!

Jag vill veta mer…

Expertrådgivning

Har du kört fast?

Behöver du förbereda dig inför en komplex förhandling, ett viktigt möteeller något annat utmanande?

Ageniuz nätverk av experter består av ett handplockat team som är specialister inom rekrytering, utbildning, juridik, fysisk träning, kommunikation och rådgivning. Alla redo att hjälpa till.

Vad du än behöver, så kan du använda våra experter för konfidentiella konsultationer eller föreläsningar. De arbetar vid din sida för att planera, genomföra och implementera den mest effektiva lösningen.

Jag vill veta mer…