Vi söker en Ekonomichef till Henningsons

Henningsons grundades redan 1939 i Falun. Sedan dess har mycket hänt och vi fortsätter växa. I dag är vi en bred leverantör av tjänster och produkter inom elinstallation, industriservice, vitvaruservice, storkök, kyla & värme, tvättstugor och säkerhet. Välkommen till ett anrikt företag som växt till ett vässat och väletablerat företag med över 70 medarbetare. Vi är erkänt bra på det vi gör och det är vi stolta över!

 

Vill du vara med och ta vår ekonomiavdelning till nästa nivå? Vi är inne i en expansiv fas och behöver dig som vill stötta vår utveckling och hjälpa oss att ta nästa steg.

I grunden är din uppgift att säkerställa en stabil redovisning och kvalitetssäkrade månadsrapporter och årsbokslut för koncernen. Du har också ansvar för all administration och för att införa en mer strukturerad ekonomistyrning i organisationen. Vi behöver även din hjälp med att hålla ihop och implementera HR-processer för att utveckla både ledarskapet och medarbetarskapet i bolaget. Till din hjälp har du vår administrativa avdelning som du ansvarar för. Där finns tre kompetenta medarbetare.

Vi är ett företag som präglas av sunt förnuft och vår ambition är att leva upp till våra löften till våra kunder. Om du delar våra ambitioner kanske du kan vara rätt för oss?

Du behöver vara en erfaren, kvalificerad ekonom som är van att självständigt genomföra koncernbokslut. Vi söker dig med både djup och bredd inom ekonomiarbete och har du också jobbat som controller så ökar det din konkurrenskraft.

Framförallt behöver vi dig med ambitionen att möta våra förväntningar och bli den stöttepelare vi behöver på vår fortsatta resa. Det är viktigt att du förstår att samtidigt som du ansvarar för den administrativa avdelningen, så är du en del av teamet och hjälper till där det behövs. För att lyckas med en tydligare ekonomistyrning krävs modet att införa sådana processer och transparens och förmåga att kommunicera för att få dessa att få fäste.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår framtid! Välkommen med din ansökan!

Om du har några frågor, kontakta Ulf Alexandersson på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan via ansök-knappen nedan, senast 13 januari.

KONTAKTPERSON

Ulf Alexandersson

ulf.alexandersson@ageniuz.com

0702605000