Nyheter

Årets viktigaste föreläsning; Stolthet - En outnyttjad resurskälla!

  • May 23, 2019
  • 10:58 AM

Du är inbjuden till föreläsning & workshop
 

Stolthet
- en outnyttjad resurskälla -

Den 28 augusti, kl. 15.00 - 17.00, arrangerar Ageniuz tillsammans med våra experter, Elin Alsiok och Caroline Stenbacka Nordström, en föreläsning om Stolthet som strategi. Plats, Ageniuz, Trotzgatan 29, Falun.

Stolthet ger effekt på organisationens lönsamhet och framgång. Den påverkar bemötandet av kunder och varumärkets alla dimensioner – för det märks om en organisation är stolt eller inte! Den uppmärksammade boken Stolthet som strategi gavs ut av Liber management våren 2018. Författarna Elin & Caroline från Stolthetsbyrån AB har det senaste året föreläst på olika arenor det nya konceptet för organisationer. Nu arrangerar vi den första föreläsningen i Falun. Träffen avslutas med att samtliga deltagare erhåller ett personligt exemplar av boken.

Du får möjlighet att skapa kunskap om stolthet och dess innebörd. Öka er förståelse för stolthetens betydelse för organisationens lönsamhet och framgång, utifrån kundens upplevelse och medarbetarnas välmående. Ta del av våra verktyg för att närma er känslan av stolthet i ert arbete och för att utveckla er organisatoriska stolthet.

Arrangemanget riktar sig till dig som arbetar som verksamhetsledare, i ledning, styrelse eller som hr-­ansvarig. Verktyg som presenteras är lämpade såväl i dagligt arbete som i det strategiska arbetet med syfte att öka känslan av stolthet.

Mer info och artiklar från bland annat Tidningen Chef, Hr-­People och VD-­tidningen:
www.stolthetsomstrategi.com

Begränsat antal platser – först till kvarn – så anmäl ditt intresse omgående. Kostnad 1 650 kr exkl. moms. Personligt exemplar av boken Stolthet som strategi ingår.

Anmäl dig till ulf.alexandersson@ageniuz.com eller 070 - 260 50 00

Other News