SKAFFA DIG EN AGENT

Tänkte du att det bara är kändisar och idrottsstjärnor som har agenter, så är det dags att tänka om!

Som vi ser det, behöver alla högpresterare någon i sin ringhörna – en mentor, en rådgivare, ett bollplank och en vän – eller hur?

Hos Ageniuz kan du få allt det här och lite till, i en agent som fokuserar på din framgång, har ett personligt intresse i din personliga utveckling och ditt välbefinnande som främsta drivkraft.

Hur våra agenter kan hjälpa dig:

Om du är från Näringslivet

Prestationscoaching

Det finns ett sätt att öka ditt marknadsvärde – din prestation i din nuvarande roll. Med dina mål i sikte, genom att känna dig från topp till tå, kommer din agent att visa vägen till det beteende och de beslut som förbättrar din prestation och driver din framgång.

Personlig rådgivning

Ditt fysiska och mentala välbefinnande är avgörande för dina prestationer. Stress och ångest kommer att hämma dig. Oavsett om du behöver någon som lyssnar, ger omtänksamma råd eller kan hänvisa dig till den expertis du behöver, så kommer din agent att gå bredvid dig och ge dig det stöd du behöver.

Networking

Som din ingång till Ageniuz nätverk av våra klienter och andra professionella personer, kommer din agent att hjälpa dig skräddarsy de kopplingar och relationer du behöver för att optimera din framgång. Din agent kommer också att identifiera och koppla dig samman med den expertis du behöver för att lyckas, oavsett situation.

Om du är Idrottare

Kommersiell utveckling

Det är så viktigt att du kan ha en säkrad och stabil ekonomi under din tid som professionell idrottare. Vi hjälper dig hitta de samarbetspartners och sponsorer du behöver för att bygga upp din finansiella situation. Du fokuserar på dina prestationer, vi tar hand om resten.

Varumärkesutveckling

Ditt personliga varumärke driver ditt marknadsvärde och attraherar samarbetspartners. Genom din närvaro och aktivitet på sociala medier bygger och underhåller du ditt varumärke. Förutom att prestera under tävlingar, vad mer kan du göra för att öka ditt marknadsvärde? Din agent hjälper dig hålla liv i dina sociala medier och ger förslag på förbättringar.

Efter karriären

Vi vet att det som räknas för dig just nu är din träning och dina resultat. Och vi håller ett öga på din framtid bortom dina idrottsliga framgångar. Samtidigt som vi stöttar dina drömmar, förbereder vi dig för det som kommer sen. Vi finns där för dig!

Behöver du en skyddsängel?
Skaffa dig en agent!

Ansök här

Har du samma ambition som oss?

GÖR VÅRT TEST

Det är inte helt färdigt än, men du kan följa vår nedräkning här. Så välkommen tillbaka!

Days
Hours
Minutes
Seconds

ANSÖK OM ATT FÅ EN AGENT

Om du känner att du kommer längre med en agent vid din sida, ska du klicka på knappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!