VILKA VI ÄR

Vi är några vänner och tidigare samarbetspartners med erfarenheter inom ledarutveckling, executive search, organisationspsykologi och sportsmanagement.

Mitt i våra karriärer har vi börjat samarbeta av två anledningar:

 • 1. Vi har en gemensam övertygelse om att, när det kommer till kritan, så vinner alltid ”the good guys”.
 • 2. Var och en av oss vill ge något tillbaks för att skapa en bättre värld, genom att marknadsföra och lära ut de beteenden, handlingar och förhållningssätt som kännetecknar en vinnare..

Utifrån Dr. Phil Zimbardo’s, och andras, arbeten har vi utvecklat en filosofi kring hjältemod som ett inlärt beteende. Hos vissa kanske hjältemod är medfött, men för oss andra måste hjältemod läras in och övas.

Varför är det viktigt?

Att öva på att vara en vardagshjälte är nyckeln till att utveckla beteenden som ökar välbefinnandet, förbättrar beslutsfattandet och driver framgång hos både individ och organisation, ökar lönsamheten och bidrar till en bättre värld.

Så här ser vår vardagshjälte ut:
 • Tar ansvar. Är den som kliver fram när du själv eller någon annan behöver hjälp och stöd
 • Är tydlig
 • Strävar efter att öka dina förmågor och dina resultat
 • Väljer mod före bekvämlighet
 • Agerar effektivt när det är som mest besvärligt
Vi hjälper både organisationer och professionella individer att lyckas och våra tjänster omfattar:
 • Agentur för professionella människor inom både idrott och näringsliv
 • Rekrytering/Executive Search
 • Utbildning
 • Upplevelser
 • Expertrådgivning

Med professionalitet i ena handen och värdighet i den andra, är vår uppgift att hjälpa ambitiösa människor inom både näringslivet och idrotten att nå sina mål. Vi driver och upprätthåller kraften i deras framgång när de samlar modet, utvecklar uthålligheten och tar det ansvar som krävs för att nå ända fram.

VÅRT TEAM

 • Ulf Alexandersson

  Agent for Professionals
  Grundare

  Som erfaren rekryteringskonsult och entreprenör, håller Ulf ihop trådarna I utbildningsverksamheten och koordinerar våra expertrådgivares aktiviteter.

  070 – 260 50 00

 • Bo Johansson

  Agent for Professionals
  Grundare

  Med 15 års erfarenhet av att vara agent för professionella idrottare, bland annat Olympiska guldmedaljörer, ansvarar Bo för vår agenturverksamhet och våra upplevelser.

  070 – 681 13 58

 • Yvonne Wiberg

  Agent for Professionals
  Rekryteringskonsult

  Med flera år som företagsledare och VD , har Yvonne stor erfarenhet av rekrytering och affärsutveckling. Yvonne arbetar tillsammans med Ulf inom vår rekryteringsverksamhet.

  070 - 746 51 57

 • Jacob Robbins

  Agent for Professionals
  Försäljning

  Med en examen inom Sports management och erfarenhet från den finansiella sektorn, är Jacob vår representant på marknaden gentemot våra samarbetspartners och sponsorer.

  070 - 681 13 03

VÅRA EXPERTER

Pauline Johnson

PhD, Psykologi

Expert inom person- och kompetensbedömningar relaterade till utveckling och urvalsprocesser. Polly är vår expert inom testning och kan utveckla skräddarsydda verktyg för att mäta det du behöver. Samarbetar med Ageniuz inom vår Executive Search verksamhet.

Navid Modiri

Författare, föreläsare, poddare och entreprenör.

Navid är kreatör, artist, föreläsare och samtalsaktivist som arbetar med samtalet som verktyg och hur vi kan bli bättre på att prata med, och lyssna på, varandra. Samarbetar med Ageniuz som expert inom Upplevelser och Utbildning.

Jesper Gillerås

Fystränare och movement practioner.

Fysisk prestation inom idrott och skadeförebyggande träning. Jesper hjälper individer, lag och organisationer att må och prestera bättre. Samarbetar med Ageniuz som expert inom Upplevelser.

Marcus Lundell

Advokat och delägare, Advokatfirman Glimstedt

Affärsjuridik, företagsöverlåtelser, obestånd och företagsrekonstruktion.

Daniel E Martin

Professor I organisationspsykologi

CEO för Brightsity. Socialpsykolog med över 20 års internationell erfarenhet av att agera som konsult och utredare för olika organisationer och bolag. Tidigare gästprofessor vid Stanford University. Samarbetar med Ageniuz som expert och utbildare/coach inom Upplevelser och Utbildning.

Dr.Yotam Heineberg

Klinisk psykolog

Doktor i Psykologi vid Stanford University och Palo Alto University. Yotam utvecklar evidensbaserade program för individer och organisationer som driver personliga förmågor och stärker välbefinnandet. Samarbetar med Ageniuz som expert och utbildare/coach inom Upplevelser och Utbildning.

Kalle Gräfnings

Expert och träning och friskvård

F.d. elitskidåkare som tillhört det Svenska Skidlandslaget. Kalle har tävlat i både sprint och på traditionella distanser, och har också flera topplaceringar i Vasaloppet. Nu tränar han både elit och motionärer inom löpning, cykel och längdskidåkning. Behöver ni en expert som är engagerad, inspirerande och brinner för att se andra utvecklas, ska ni använda Kalle!

MSc Elin Alsiok & PhD Caroline Stenbacka Nordström

Experter inom stolthet, bemötande och organisationsutveckling. Författare till Stolthet som strategi – stolt bemötande som skapar värden i din verksamhet (Liber, 2018). Samarbetar med Ageniuz inom utbildning, processledning och organisationsutveckling.

Vill du bli en del av vår resa?

Kontakta oss för ett konfidentiellt samtal